MIKROPUHE 4.2 DOS PÄIVITYSPAKETTI SB LIVE KÄYTTÄJILLE 12.4.2000

Mikropuhe 2.x ei toimi Live-kortin kanssa johtuen äänikortin DOS-tilan ajureista. Mikropuhe 4.1 ja 4.2 toimivat, kunhan ne käynnistetään UUSIDOS-parametrilla. 4.x-versiot jumittavat koneen, kun on annettu Mikropuheen muistista poistava EXIT-käsky. Mikropuhe 4.2 DOS-versiosta voi ladata version, joka jättää koneen "henkiin" myös EXIT-komennon jälkeen. Päivityspaketti ladataan osoitteesta https://www.timehouse.fi/text/tmpsoft.htm. Huom! Päivityspaketti toimii vain versiossa 4.2x. Version 4.1x äänitiedostot eivät ole yhteensopivia tämän version kanssa.

Päivitetyssä versiossa on uusi parametri: STOPDA. Tätä parametria tarvitaan pysäyttämään D/A-kortti ennen kuin Mikropuhe poistetaan muistista. SYNTE.BAT:ia yms. on muokattava Mikropuheen poiston osalta seuraavasti:

REM SYNU pois muistista
ENTER|REMOVE

REM SYNDRV pois muistista
ENTER|REMOVE

REM Mikropuhe pois muistista, TÄSSÄ UUSI RIVI:
MP4 STOPDA
EXIT

Päivitä DOS-versio MikroPuheen ollessa muistissa SYNDRV-liitännällä (joko syndrv.com asennettu tai mp4 syndrv-parametrilla), niin saat päivitysohjelman puhumaan. Anna päivitysohjelmalle mp42pvtd.exe parametriksi MikroPuheen asennushakemisto, ellei MikroPuhetta ole asennettu oletushakemistoon c:\puhe4.

Mukavia kuunteluhetkiä!