MIKROPUHE 5.1 käyttöohjeet

Mikropuheesta on kolme erilaista versiota: Windows (Sapi), Linux ja Windows CE. Kaikille yhteistä ovat sama synteesitekniikka ja Windows-version mukana tulleiden äänitiedostojen yhteensopivuus kaikkien versioiden välillä (*.pu5). DOS-versiota ei enää ole.

Windows Sapi-versiosta on kaksi versiota: Sapi 4 ja Sapi 5. Sapi 5 on uudempi Microsoftin määrittämä rajapinta puhuvan ohjelman ja syntetisaattorin välillä. Kumpaa vain voi käyttää. Uudemmat ohjelmat sisältävät usein tuen vain Sapi 5:lle.

Windows-versio on 32-bittinen Windows-ohjelma ja toimii Windows 95:ssä, NT 4.0:ssa tai uudemmissa. Windows-versiota käytetään mm. Jawsin, Openbook Rubyn ja Window Eyen kanssa.

Windows-versio käyttää SAPI-liitännän lisäksi järjestelmään asennettavia DLL-tiedostoja liittymissä muihin ohjelmiin. 16-bittinen DLL on MPWINLIB.DLL ja 32-bittinen MPWINNT.DLL. Nämä asennetaan Windowsin alihakemistoon SYSTEM (Winnt\system NT:ssä ja muissa Windows\system).

Valitse alla olevasta listasta tuote, jonka ohjeet haluat näkyviin.Mikäli mieleen tulee kysymyksiä, joihin ei löydy vastausta ohjekirjoista, ota yhteys tuotteen valmistajaan.


Timehouse Oy
Ruoholahdenkatu 10B
00180 Helsinki

puh. (09) 5868 520
fax. (09) 5868 5250
e.mail: mikropuhe@timehouse.fi
www.timehouse.fi
www.mikropuhe.com